Chocolat

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Welkom bij Chocolat
Mijn naam is Franca Verhoeven, ik ben chocolatier en gepassioneerd door het magische product chocolade.
Sinds 2008 kunt u bij "Chocolat" terecht voor verschillende chocolade workshops.
In ons huiselijk kookatelier leert u op ambachtelijke wijze bonbons / pralines maken.
Ik begeleid u stap voor stap tijdens deze gezellige workshop.

In de mooie stad Antwerpen heb ik de opleiding tot chocolatier en kok gevolgd.
Bij 'Chocolat' staat professionaliteit, vakmanschap en kwaliteit voorop.
De mogelijkheden van chocolade zijn onbegrensd.
Nieuwe technieken en producten blijven komen.

Bij 'Chocolat' wordt alleen gewerkt met Belgische chocolade van Callebaut, kwalitatief hoogstaande chocolade,
en dat proeft u.

Ik wil graag met u werken om op een enthousiaste en professionle manier samen bonbons te maken, maar nog belangrijker is dat u een gezellige middag in mijn atelier doorbrengt, genietend van de zalige chocolade en goed gezelschap.







Franca Verhoeven
Grensstraat 4
4709 RE  Nispen
06-42174069
info@chocolatfranca.nl

Routebeschrijving:
Sommige navigatiesystemen verwijzen u naar een verkeerd adres.
Google Maps geeft de juiste route aan.
Als u op navigatie rijdt kunt u het beste "Essenseweg 98 te Nispen" intypen, daar gaat u rechtsaf de Grensstraat in en dan weer nr 4 aan de rechterkant (let op want de overkant van de straat is Belgie en heeft ook een nr 4). Er is een groot parkeerterrein schuin tegenover ons huis.
Vanuit Belgie: intypen: Grensstraat - Essen - Belgie en dan is het nr 4 aan de Nederlandse kant.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu