Chocolat

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Workshop Bonbons met High Tea

Volwassenen

Tijdens deze workshop blijft het uitgangspunt het heerlijke doosje bonbons/pralines wat u zelf maakt
Hierbij wordt u een High Tea aangeboden.

De High Tea start met het hartige gedeelte:

  • een soepje (afhankelijk van het seizoen, pompoen, asperge, paprika)

  • gamba's met een mediterraanse dipsaus (afhankelijk van het seizoen Asperges op Vlaamse wijze)

  • Broodschuitje met een rolletje van gerookte zalm en kruidenkaas

  • appel/brie/parmaham spiesje

  • empanada's met kipvulling en tomaten chutney



Na het hartige gedeelte starten we met het maken van de bonbons.

Hierna is er tijd voor het zoete gedeelte:
scones met mascarpone en huisgemaakte confituur
blauwe bessen muffin
mini cheescake taartje met rood fruit
mocca petit- fours
tartelettes met lemon curd en meringue
bonbons.

De hapjes worden begeleidt met aangepaste thee/infusions of koffie indien u dat wenst.

Na het zoete gedeelte gaan we de bonbons afmaken en inpakken zodat u thuis heerlijk kunt nagenieten.
De Higt Tea wordt afgesloten met huisgemaakt tiramisu-ijs met verse chocolade saus.

Als kok probeer ik zoveel mogelijk creatief en seizoensgericht te werken.
Een High Tea bestaat bij mij uit mooie kleine hapjes/gerechtjes en fijne patiserie.
Alle hapjes en gerechtjes worden dezelfde dag vers en huisgemaakt en dat proeft u.
Als het weer het toelaat zal de High Tea in de tuin geserveerd worden.

Deze workshop is ook geschikt als personeels-uitje of familiefeestje.
U bent welkom met een groep van 3 tot 12 personen.
U komt met u eigen groep (groepen worden nooit bij elkaar gezet)
Een workshop met high tea duurt drie uur.
maandagmiddag tot en met zondagmiddag (tijden in overleg)

Aangepaste programma's zijn mogelijk in overleg.
Speciale wensen, voorkeuren of allergieen van tevoren aangeven.
Informeer telefonisch of per mail welke data beschikbaar zijn.

45 euro pp
De hapje worden per persoon gemaakt dus afwezigheid graag 1 dag van tevoren melden,
anders worden de kosten in rekening gebracht.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu